Kundeservice i top

På vores kontor sidder der venlige og imødekommende medarbejdere klar til at hjælpe lige præcis dig.

 

Hos jmkiil.dk har vi forsøgt at gøre det så let for vores kunder som muligt, at komme i kontakt med os. Om det er over telefon, mail, chat, Facebook eller Instagram, så vil vi altid forsøge vores ypperste, for at levere en service til vores kunder, som lever op til deres forventninger. 

 

I vores øjne er intet spørgsmål for dumt eller fjollet, så man skal endelig ikke tøve med at hive fat i os. Vores tilgang til kundeservice er hellere et spørgsmål for meget, end at gå og være usikker eller nervøs. I bund og grund ønsker vi bare at vores kunder får en god oplevelse når de handler hos os, og vi vil derfor gå meget langt i jagten på den perfekte købsoplevelse for vores kunder. 

 

Vi ved også af erfaring, at nogle kunder er betænkelige ved at handle hos en webshop og E-handel generelt, så derfor er vi også behjælpelige i forbindelse med fuldførelse af køb, eller hvis man som kunde gerne lige vil sikre sig at der rent faktisk er nogen i den anden "ende". Vi tager defor gerne kunden i hånden og guider ham/hende igennem vores lille univers af hus & have artikler, for at sikre den gode købsoplevelse.

 

Lær os bedre at kende lige her og ring til os på 71 99 06 80 eller skriv en mail på info@jmkiil.dk og oplev den gode kundeservice!