En handleforklaring

Hos jmkiil.dk kan alle kunder handle – både private og erhvervsmæssige, samt offentlige institutioner.

Som privat kunde, betaler du med betalingskort eller overfører ordrebeløbet med bankoverførsel som forudbetaling. Der er også mulighed for i større sager, at ordre betalingen foregår via en bank garanti.

Som erhvervskunde kan du vælge, at betale med et betalingskort eller via en bankoverførsel som forudbetaling.

Som kunde fra det offentlige vælger du blot EAN nummer i betalingsfasen, og indtaster dit/jeres EAN nummer, og så vil det hele fungere automatisk.

Når du som kunde har fundet den vare, som du ønsker at købe så tryk blot på ”læg i kurven”, og herefter tryk på ”Gå til kassen” Her vil du blive spurgt om du ønsker at ”shop lidt mere” eller ” fortsæt videre”. Hvis du vælger at trykke på fortsæt videre, så vil du blive ledt igennem købt processen. Skulle der være nogle problemer, så ring blot på 71 99 06 80 eller send en mail til info@jmkiil.dk eller mk@jmkiil.dk

Betalingen her kan du vælge, at betale med kreditkort. Her vil der komme en ”krypteret side” frem som bliver kaldt ”SSL”. Dette betyder at alle dine oplysninger vil være krypteret, og ikke vil kunne læses af andre på nettet. SSL er 100 % sikkert, så du kan trykt købe dine varer hos Jmkiil.dk

Jmkiil.dk åbningstider er 09.00 – 16.00 men oftest betjenes ordre før og efter klokken 09.00 og 16.00, og du vil derfor som kunde ofte bemærke, at opdatering af ens ordrebekræftelse vil ske på disse tidspunkter.