Bliv B2B forhandler

Bliv B2B forhandler af et udvalg af vores produktsortiment.

Vores B2B program er til dig, som er anlægsgartner, hegnsmontør eller driver en virksomhed, som beskæftiger sig indenfor levering og opsætning af hegn, redskabsskure, havehuse, m.m.

 

For at blive godkendt B2B forhandler:

  • Gyldigt CVR-nummer
  • Driver i forvejen en aktiv virksomhed indenfor en af ovenstående forretningsområder

(Har du et enkelt projekt i ny og næ, så sender du blot en forespørgsel på info@jmkiil.dk, hvorpå vi vil udregne et uforpligtende tilbud til dig. Her vil du ikke blive oprettet som B2B forhandler).

 

Vi tilbyder 2 former for B2B-samarbejde:

1.     Produkter i hele bundter / pakkeløsninger til dit lager (højst mulige avance til dig, da du selv pakker de enkelte ordrer, og køber hjem i større mængder)

2.     Bestilling af ordre på projektniveau, som vi pakker for dig, og hvor du løbende trækker på vores lagerkapacitet (vi kan have udsolgt i perioder)

Vi vil altid anbefale dig, at du benytter dig af mulighed 1, da du så selv har den fulde kontrol over dit lager, og ikke er afhængig af vores lagerkapacitet. Du vil dermed opnå en konkurrencemæssig fordel, da du vil have varer liggende på dit lager, når vi evt. melder udsolgt, eller varer er under produktion, og der er længere ventetider på leveringer.

 

Kontakt kan ske til info@jmkiil.dk med følgende overskrift: Interesseret I at blive B2B forhandler.