Fortrydelsesret

Du skal som kunde meddele jmkiil.dk, at du har fortrudt dit køb, inden 14 dage efter leveringen er sket. Varen/varerne sendes herefter retur, sammen med en kopi af fakturaen, til vores adresse herunder:

Jmkiil.dk

Brundtlandparken 2

6520 Toftlund

Du skal som kunde selv betale for returfragten.

 

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten bruges, kan det kun ske såfremt vare samt emballage returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Det vil sige, at varen ikke må være skrammet, defekt eller lign.

Varen må gerne pakkes ud og bruges, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kun afprøve varen, som man kan gøre det i en fysisk butik.
Du må afprøve varen men ikke tage den i egentlig brug.

Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med.
Husk derfor altid at gemme emballagen indtil du er sikker på, at du vil beholde varen. Ved produkter i blisterpakninger der ikke kan lukkes op uden at ødelægge emballagen, gælder returretten naturligvis stadigvæk.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav nægtes modtagelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen. Skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt købesummen.
Vi anbefaler at du sender varen retur som pakke med Post Danmark eller andet fragtfirma.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Bemærk: Bestillingsvarer/produktionsvarer er ikke omfattet af fortrydelsesretten

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilliget i noget andet.

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den med retur. Den finder du på vores side ved at klikke her.


Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.