Fortrydelsesret

Skulle du fortryde dit køb har du 14 dages fortrydelsesret fra leveringsdatoen. Varen/varerne sendes, sammen med en kopi af fakturaen, retur til:

Jmkiil.dk

Brundtlandparken 2

6520 Toftlund

Bemærk at du som kunde selv skal betale returfragten.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@jmkiil.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Legehuse, legetårne, hegn, redskabsskure, havehuse, carporte, sandkasser, blomsterkasser

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 8.000kr

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuelle forringelser af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det vil sige, at du må afprøve varen på samme måde, som hvis du afprøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er afprøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at manglende emballage kan medføre en værdiforringelse, derfor anbefaler vi at du sender retur i original emballage.

Husk derfor altid at gemme emballagen indtil du er sikker på, at du vil beholde varen. Ved produkter i blisterpakninger der ikke kan lukkes op uden at ødelægge emballagen, gælder returretten naturligvis stadigvæk.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen. Skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt købesummen. Vi anbefaler, at du sender varen retur som pakke med Post Danmark eller andet fragtfirma.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilliget i andet. 

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende denne med retur. Den finder du på vores side ved at klikke her.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.