Landsdækkende monteringsservice

Hos jmkiil.dk tilbyder vi:

opsætning af hegn i hele Danmark (klik her)

opsætning af redskabsskure i hele Danmark. (klik her)

 

Du kan hos os købe hele projektet, så du kun behøver at handle et sted, i stedet for flere forskellige og dermed skulle stå for en masse koordinering. Fordelen er, at vi kender produkterne, og derfor kan yde dig en høj service og kvalitet. Vores projekter med opsætning af hegn, redskabsskure og carporte strækker sig over hele Danmark.

Således fungerer det:

  1. Vi modtager en forespørgsel fra dig om dit nye hegns- eller redskabsskurprojekt.
  2. Vi sender dig et uforpligtende tilbud på opsætningen samt materialerne.
  3. Tilbuddet accepteres fra dig som kunde, og vi opretter projektet, og fremsender dig et betalingslink på mail, som du blot trykker på. Du kommer så ind på vores hjemmeside, hvor du blot lægger tilbuddet i indkøbskurven og fortsætter videre til betaling. Der er kun tale om en betalingsreservation og pengene trækkes først fra din konto, når varerne er leveret og monteret.
  4. Montagedato koordineres med dig som kunde. Almindeligvis vil vi kunne udføre dit projekt indenfor 2-3 uger, i højsæsonen må der dog forventes længere planlægningstid.

Hos jmkiil.dk sætter vi servicen i højsædet igennem hele forløbet, så du som kunde får en god oplevelse fra start til slut. Vi kører med faste tilbud, så du kender din samlede projektpris ved indgåelse af tilbuddet. Du bliver derfor ikke ubehageligt overrasket over en ekstra regning.

Praktiske ting og informationer i forhold til opsætning, som du skal klargøre inden vores montør kommer:

  • Hegnslinjen skal være ryddet.
  • Hegnslinjen skal være afklaret i forhold til evt. skel eller stier.
  • Hvis der er diverse ledningsføringer under jorden, så skal du få disse oplysninger indhentet ved din kommune.
  • Optagning af fliser, hvor stolper skal isættes i jorden er inkluderet i montageprisen, dog genetablerer montøren ikke fliserne.
  • Jord, sten grus osv. bortskaffes selv af kunden.