Om jmkiil.dk - lær os lidt bedre at kende

Jmkiil.dk (Hjemsted Import og Handel A/S) er etableret i 2012. Vi er et 100% danskejet import- og handelsselskab med fokus på hus- og haveprodukter. Står du derfor og mangler et nyt redskabsskur, hegn, legehus, bordbænkesæt, pillebrændeovn eller andet i den retning, så er du kommet til det helt rette sted. Udover blot at sælge disse varer, tilbyder vi også montering af hegn og redskabsskure. Det gør det dejlig let for dig som kunde, at du ikke skal ud og lege entreprenør og koordinere hele projektet - den del klarer vi gerne for dig. Samtidig kender du slutprisen på projektet lige så snart du accepterer tilbuddet fra os - så enkelt og overskueligt kan det gøres.

Vi driver vores virksomhed efter stærke sønderjyske værdier, hvor kunden altid er i fokus. Derfor er vi heller ikke længere end et opkald, en mail, en besked eller et besøg væk. Selvom vi er en webshop, sidder der rigtige mennesker bag skærmen, som er klar til at yde en personlig service af høj kvalitet. Grunden til at vi har valgt at skabe en webshop i stedet for en fysisk butik, er ganske enkelt for at spare omkostninger ved en fysisk butik. Det gør til gengæld, at vi kan sænke priserne på vores produkter, hvilket i sidste ende kommer vores kunder til gode. Udover jmkiil.dk, ejer Hjemsted Import og Handel A/S også hjemmesiderne legehus.dk, hvor sortimentet udelukkende henvender sig til børn og leg og Fence-Line.dk, som er en specialiseret hegnsbutik.

Vi ligger stor vægt på, at du som kunde skal føle dig tryg. Derfor har vi:

 • Faglærte medarbejdere, der kan rådgive dig om de enkelte produkter.
 • E-mærket vores webshop hvilket sikrer, at du handler på en kontrolleret og godkendt side.
 • Udover at være en webshop har vi eget lager, kontor og et showroom af udvalgte produkter. Du har derfor et fysisk sted at henvende dig, hvis der skulle blive behov for det.
 • Store flotte lokaler der sikrer vores medarbejdere et godt arbejdsmiljø, så de kan fokusere på at give dig den bedste service.

Hos jmkiil.dk henvender vi os hovedsageligt til private kunder. Men en del af forretningen, som kun er blevet større over de seneste år, er samarbejdet med virksomheder og offentlige institutioner, det såkaldte B2B-område. Det har vi gjort for at udfordre os selv og lade vores erfaring og ekspertise komme endnu flere til gode. 

11 gode grunde til at vælge jmkiil.dk:

 1. Vi er en af de største hjemmesider indenfor vores specialiserede forretningsområde, hvilket sikrer dig en virkelig god og professionel vejledning
 2. Ca. 80% af vores produkter som vi sælger på hjemmesiden, er egne importerede varer, hvilket giver dig som kunde et større udvalg samt bedre priser. Du har samtidig også altid et sted at gå hen, hvis du skulle have behov.
 3. Vi tilbyder dig en virkelig god service og god købsoplevelse. Når du ringer til vores personale, vil du blive mødt af dygtige og fagligt kompetente medarbejdere, som ved hvad de taler om.
 4. Vi er naturligvis medlem af E-mærket, og dermed en kontrolleret og godkendt webshop som du trygt kan handle ved.
 5. Mange af vores varer har vi på eget lager i Toftlund, hvilket betyder fleksibel levering, men også en tryghed i forhold til, at vi faktisk har fysiske varer på hylden.
 6. Flere af vores produkter har vi udstillet her i Toftlund, samt i Byggecentrum Middelfart / Huset Middelfart - se hvilke her.
 7. Vi byder altid på en kop kaffe, hvis du vil ned og se vores lille udstilling eller ønsker at komme ned for at få et godt tilbud.
 8. Vi anvender en krypteret serverløsning med SSL (Secure Socket Layer) til alle kreditkorttransaktioner som er godkendt af Nets/Teller.
 9. Vi sælger både til private, erhverv og til offentlige virksomheder. Vi lægger vægt på, at det skal være nemt at handle med os.
 10. Vi tilbyder landsdækkende monteringsservice af hegn og redskabsskure (samt carporte).
 11. Da vi er en e-mærket virksomhed, ydes der køberbeskyttelse med sikring på til 10.000kr.

Landsdækkende monteringsservice:

Hos jmkiil.dk tilbyder vi opsætning af hegn og redskabsskure i hele Danmark. Du kan hos os købe hele projektet, så du kun behøver at handle et sted, i stedet for flere forskellige og dermed skulle stå for en masse koordinering. Fordelen er, at vi kender produkterne, og derfor kan yde dig en høj service og kvalitet. Vores projekter med opsætning af hegn, redskabsskure og carporte strækker sig over hele Danmark.

Således fungerer det:

 1. Vi modtager en forespørgsel fra dig om dit nye hegns- eller redskabsskurprojekt.
 2. Vi sender dig et uforpligtende tilbud på opsætningen samt materialerne.
 3. Tilbuddet accepteres fra dig som kunde, og vi opretter projektet, og fremsender dig et betalingslink på mail, som du blot trykker på. Du kommer så ind på vores hjemmeside, hvor du blot lægger tilbuddet i indkøbskurven og fortsætter videre til betaling. Der er kun tale om en betalingsreservation og pengene trækkes først fra din konto, når varerne er leveret og monteret.
 4. Montagedato koordineres med dig som kunde. Almindeligvis vil vi kunne udføre dit projekt indenfor 2-3 uger, i højsæsonen må der dog forventes længere planlægningstid.

Hos jmkiil.dk sætter vi servicen i højsædet igennem hele forløbet, så du som kunde får en god oplevelse fra start til slut. Vi kører med faste tilbud, så du kender din samlede projektpris ved indgåelse af tilbuddet. Du bliver derfor ikke ubehageligt overrasket over en ekstra regning.

Lager

 

Kontor & showroom

 

Her bor vi