Booking af håndværkere til hjælp med opsætning?

Ofte vælger man som kunde at få hjælp til at opsætte sit hegn eller redskabsskur, ved at bestille en håndværker til at stå for det. Man skal her være opmærksom på nedenstående:

 

Når man som kunde hos os bestiller et produkt, er det mange gange en produktionsvarer. Dvs. at når vi modtager bestillingen, sender vi den videre til producenten, der så vil påbegynde produktionen. Der kan derfor forekomme tidsmæssige forsinkelser ifht. den angivne forventede leveringstid på vores hjemmeside, hvilket også er derfor vi anbefaler at man som kunde venter med at aftale en specifik dato/uge for opsætning af det bestilte produkt, førend man har modtaget varen eller har aftalt en helt specifik leveringsdato med os.

 

Det samme gør sig gældende i forhold til hvis man ikke er tilfreds med den modtagne varer. Det er ærgerligt at booke en håndværker ud, for blot at finde ud af at produktet ikke var som man forventede. Se følgende omkring hvordan man som kunde skal forholde sig ved modtagelse af varen: Modtagelse af varer