Carporte og garage

CarportEn carport er en rigtig god ide til dig der gerne vil beskytte din bil mod vind og vejr. Den beskytter fint mod regn, frost og sne. I sær om vinteren er det en fordel at bilen står tørt, og du ikke skal ud til tilisede ruder. Men selv om sommeren er det en rigtig god ide at have bilen stående i carporten da den ligeledes beskytter bilen mod solens skadelige stråler. Ja i det hele taget er det bare en rigtig god ide til vores danske klima. En lille extra bonus er at den skaber extra værdi til din bolig.

Carport stålEn carport stål er elegant og langtidsholdbar og samtidig slipper du for en masse besvær med vedligeholdelse. Vi har et udvalg af carport stål både enkelt carport og dobbelt carport stål. Vores carport stål er med buet tag af 10 mm, 3 lags polycarbonate og leveres samtidig med tagrende og nedløb efter dansk standart, så det passer ind i de danske hjem.
Vores carporte kan du nemt montere selv men ellers tilbyder vi også montage af din nye carport stål til en overkommelig pris.


Carport med skurStår du og mangler plads til haveredskaber, cykler eller havemøbler. Så kan du med fordel købe en af vores carport med skur. Vi har carport med skur både i træ men også carport med skur i stål. Vælger du carport med skur i stål leveres skuret i PE klink som er en bladning af træpudder og plast granulat. Så også her slipper du for at bruge tid på vedligeholdelse. Carport med skur fås både som enkelt og dobbelt og med skur fra 7 til 12 m2.Det rette valgNår du skal vælge carport er det vigtig at tænke over hvad stil og materiale carporten skal være i. Den er noget af det første man ser ved din ejendom og der er derfor vigtig den passer ind i helhedsbillede. Vi har derfor samlet et udvalg af forskellige modeller så der helt sikkert er noget der passer ind hos dig. Vi har fra den helt prisbillige model til de mere luksus modeller. Vi har nogle med fladt tag, saddeltag, buet tag. C Materialevalg af enten lærk, tryk imprægneret, og galvaniseret stål. Carport med skur og uden. En anden vigtig faktor er hvor stor den skal være for at passe til din bil. Husk derfor at mål godt op og vælg den rette størrelse af. Skulle du have spørgsmål står vi klar til at hjælpe dig.