Brændeskur

Opbevaring af brænde i brændeskurVi bord i et land hvor det kan blive rigtig koldt om vinteren og rigtige mange danske hjem har brændeovn, er du en af de heldige ejere, så er et brændeskur eller brændely et must. Det skal bruges meget træ i løbet af en fyringssæson og det skal selvfølgelig opbevares rigtigt for at opnå den bedste brændeovne. Et brændeskur eller brændely er utrolig rummeligt og sikre at dit brænde får bedst mulig ventilation både når det skal tørre men også i løbet af vinteren, så har du altid klar til at fyre op. Det er vigtigt at dit nye brændeskur bliver monteret rigtig og at det står i læ mod vinden så der ikke blæser sne og regn ind på træet.

BrændelyDet mest brugte i de danske hjem er et brændely, som typisk har 2-3 sider og et tag, mange af vores modeller kan med fordel sættes op af husmuren. Samtidig med du holder dit træ tørt og god, får du også et rent og pænt udtryk på din grund, i stedet for blot at have det opbevaret i de brændetårne det ofte bliver leveret i. Vi er sikre på du ikke vil fortryde at investere i god opbevaring til dit brænde.

Udvalg af brændeskureVi har samlet et udvalg af forskellige modeller, til en billig penge men i en god kvalitet. Vores brændeskure er tryk imprægneret, så de kan holde til det danske vejr og vind som de er men du kan også sætte dit eget personlig præg ved at male dit nye brændeskur i en farve der passer ind i din have.
Har du brug for meget opbevaringsplads, vil vores luksus dobbelt brændedepot helt sikkert være et godt valg.
Har du samtidig brug for lidt plads til nogle haveredskaber kan vi klart anbefale vores brændeskur med opbevaringsrum af ca. 1 m2 så for du nemt gemt det af vejen.
Vores brændeskure kommer som saml selv men der medfølger en god samlevejledning, og du behøver bestemt ikke være nogen handy mand for at kunne samle dem.
Hos os har vi gjort det nemt for dig at købe dit nye brændeskur, du bestiller blot den ønskede model hurtigt og nemt online og så leverer vi det direkte til din dør inden for kort tid.