Redskabsskur og hytter

Redskabsskure fra Jmkiil


Hos jmkiil.dk har vi sat fokus på kvalitet og høj service. Vi har derfor nøje udvalgt vores produkter indenfor redskabsskure / anneks / havehuse, så de kan tilfredsstille kundens behov. Så hvis man er på udkig efter et anneks, havehus eller redskabsskur, er man helt sikkert kommet til det rette sted. Vi tilbyder vejledning gennem hele købsprocessen,så vi er sikre på at du ender med det anneks (eller hvad du nu lige står og mangler), som passer til dit behov.

Anneks


Et anneks bliver mere og mere populært, og det forstår man godt, da man på elegant vis kan forøge pladsen derhjemme. Nogle vælger at bruge et anneks som et gæsteværelse, andre bruger deres anneks som et teenageværelse. Der er mange muligheder med et anneks, derfor gælder det om at gøre sig nogle tanker om hvilke behov lige præcis dit anneks skal dække. Giv os endelig et kald, ellers send os en mail, hvis du er i tvivl om hvilket anneks der passer til dig.

Redskabsskur / anneks / gæstehus i elementer og fer og not system


Skal du have et nyt redskabsskur / anneks / gæstehus?

Vi er importør af ovenstående produkter, og vi kan derfor tilbyde dig et stort udvalg af produkter til virkelige gode markedspriser.

Når du som kunde skal købe et redskabsskur / anneks / gæstehus, så bør du overveje flere ting:

1. Hvordan er samlingen af produktet? Vores huse leveres i elementer eller med en smart fer og not samlesystem, men ens for alle vores huse er at samlingen er nem eller meget nem, og der er tænkt på kunden

2. Ønsker jeg selv at samle produktet? Hos os kan du blot købe produktet og selv samle det eller du kan skrive til os, og få en pris på opsætningen af vores montør/håndværker (vi opsætter i hele Danmark)

3. Når jeg bestiller produktet online, kan lastbilen så levere produktet på min adresse? Mange virksomheder benytter sig af eksterne fragtselskaber, som kommer med meget store lastbiler, og som kræver enorm med plads ? disse kan have svært ved at levere på villaveje, og opgaver som levering i kolonihaver/sommerhuse er umulige ? Hos os har vi en mindre lastbil på under 3500kg med en lille 1 ton kran, som nemt kan komme ind de steder hvor de store lastbiler ikke kan magte opgaven, så du kan roligt bestille dit hus online hos os

4. Kan man bestille et hus, som der er malet? Ja som noget helt nyt har vi i 2015 fået importen af nogle nye flotte huse, som kan blive leveret i grundmalet Opal grå eller Terra grå.

5. Hvordan er kvaliteten af produkterne? Størstedelen af vores produkter er i en høj eller meget høj kvalitet udført i trykimprægneret træ som kraftigt øger produktets levetid, og som ikke må sammenlignes med produkterne fra lavpris-byggemarkeder (i ubehandlet træ), men naturligvis har vi også enkelte konkurrence produkter, hvorpå prisen har været vigtigste parameter