Pillebrændeovne

Pillebrændeovne fra Extraflame i Italien


Extraflame er en af verdens mest anerkendte producenter af pillebrændeovne, og derfor har vi valgt kun at kører med deres pillebrændeovne i vores sortiment, da vi kun ønsker det bedste for vores kunder fordelt over hele Danmark. Det er vigtigt at vores kunder får en god pillebrændeovn, som kan holder i mange år i fremtiden.

Pillebrændeovn vs gammeldags brændeovn


De fleste af vores kunder har i forvejen en brændeovn, og ønsker at udskifte denne til en pillebrændeovn, og det er der flere årsager til. Den største årsag til at vores kunder udskifter den gamle brændeovn med en pillebrændeovn er fordi de er trætte af at der enten er meget varmt eller meget koldt i huset, og med en pillebrændeovn kan man nemt indstille den temperatur som man ønsker. Nummer 2 på listen er, at det er så nemt at opvarme pillebrændeovnen, man hælder blot lidt træpiller på, og tænder for den.

Er en pillebrændeovn dyr?


En Pillebrændeovn behøver ikke at være dyr, for at det skal være i en rigtig god kvalitet. Hvorfor kan vi sælge vores mest populære pillebrændeovn på tilbud til kun 9995kr? svaret er faktisk meget enkelt. Vi er ikke et pejsecenter, som skal leve af at sælge pillebrændeovne! En pillebrændeovn er kommet for at blive, og derfor har vi set en fordel i at importere disse, så det kan komme mange af vores kunder til fordel. Ved at købe en Pillebrændeovn hos jmkiil uden for sæson, kan man virkelig gøre et kup på prisen

StandardBilligste førstMest populære