Opsætning af redskabsskure, havehuse, carporte, pavilloner og garager

Her kan du bruge nedenstående formular til at beskrive din opgave, samt har mulighed for at kunne vedhæfte lidt billeder af stedet, hvor montagen/opsætning skal foregå. Hvis du har spørgsmål, og behov for rådgivning, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 71 99 06 80Vi sender dig et uforpligtende tilbud på montagen/opsætning samt på materialer

Du vil nu på mail modtage et uforpligtende tilbud på montagen/opsætning, samt på de forespurgte materialer. Hvis vores salg har nogle ekstra spørgsmål, så vil de kontakte dig på telefon eller mail, for at få svar på disse

Tilbuddet accepteres af kunden

Du har nu accepteret det tilbud, som vores salg har fremsendt til dig. Vi opretter dit projekt hos jmkiil.dk og fremsender dig en mail, så du nemt kan købe projektet med dit dankort/visadankort ligesom du normalt vil kunne handle andre produkter på jmkiil.dk. Pengene trækkes naturligvis først fra din bankkonto, når varerne er leveret og monteret hos dig.

Montage/opsætning aftales med kunden

Vi tilstræber altid, at kunne montere dit projekt indenfor 1-3 uger, dog er der nogle materialer som først sættes i produktion, når vi modtager kundens bestilling, og her kontakter vi straks kunden, når vi har fået en færdig produktionsdato fra producenten, og aftaler mere præcis omkring montage datoen. Ofte ved produktionsvarer tager dette 2-3 uger, og så planlægger vi almindeligvis montagen ind, så det passer med levering af materialerne.

Dit færdige projekt

Hos jmkiil.dk (Hjemsted import og handel A/S) sætter vi servicen i højsædet igennem hele forløbet, så du som kunde får en god oplevelse fra start til slut. Vi kører med faste tilbud, så du kender din samlede slutpris ved indgåelse af tilbuddet.