Opsætning af hegn

Hele processen starter med, at du som kunde udfylder nedenstående formular.

Vi sender dig et uforpligtende tilbud på montagen/opsætning samt på materialer

Du vil nu på mail modtage et uforpligtende tilbud på montage/opsætning, samt på de forespurgte materialer. Hvis vores salgsafdeling har nogle ekstra spørgsmål, så vil de kontakte dig på telefon eller mail, for at få svar på disse.

Tilbuddet accepteres af kunden

Du har nu accepteret det tilbud, som vores sælger har fremsendt til dig. Vi opretter dit projekt hos jmkiil.dk og fremsender dig en mail, så du nemt kan købe projektet med dit dankort/visadankort ligesom du normalt vil kunne handle andre produkter på jmkiil.dk. Pengene trækkes naturligvis først fra din bankkonto, når varerne er leveret og monteret hos dig.

Montage/opsætning aftales med kunden

Vi tilstræber altid, at kunne montere dit projekt indenfor 1-3 uger, dog er der nogle materialer som først sættes i produktion, når vi modtager kundens bestilling, og her kontakter vi straks kunden, når vi har fået en færdig produktionsdato fra producenten, og aftaler mere præcis omkring montage datoen. Ofte ved produktionsvarer tager dette 2-3 uger, og så planlægger vi almindeligvis montagen ind, så det passer med levering af materialerne.

Dit færdige projekt

Hos jmkiil.dk sætter vi servicen i højsædet igennem hele forløbet, så du som kunde får en god oplevelse fra start til slut. Vi kører med faste tilbud, så du kender din samlede slutpris ved indgåelse af tilbuddet.Ting du skal være opmærksom på i forbindelse med opsætning af hegn:

Når du vælger at få os til opsætte dit hegn, er der et par ting der skal være i orden før vi kommer. F.eks. skal stedet hvor hegnet skal opføres ryddes for træer, buske og sten, sådan så vores montør kan komme til. Det er dog kun selve hegnslinjen der skal ryddes og ikke arealet rundt om, bare så man kan komme til. Ydermere beder vi om at hegnslijen skal være tydeligt markeret, så vi kan se hvor det skal monteres. Derudover skal hegnslinjen være afklaret i forhold til skel, afstand og højde til naboskel samt evt. offentlige veje og stier. Samtidig skal du få kortlagt ledningsføringer under jorden, så vi ikke kommer til at hakke eller grave i noget, som ikke skal røres ved.

Efter montage af hegn:

Når hegnet er blevet monteret af vores dygtige montør, gennemgår kunden og montøren projektet sammen, for at sikre at alt er som det skal være. Er der noget kunden ikke er tilfreds med i forbindelse med opsætning af hegnet, kan montøren udbedre fejlen på stedet. Skulle der være problemer med hegnet efterfølgende, er vi selvfølgelig behjælpelige indenfor rimelighedens grænser. Vi vil dog altid gå langt for at sikre, at vores kunder får en god oplevelse.