Hegn

Hegn


Et hegn er i overført betydning en grænse, som benyttes til at skabe skellet imellem områder. Det er også den allervigtigste funktion, da man kan vise hvor grænsen går imellem eksempelvis naboer, marker, områder o. lign.

Forskellige slags plankeværk


I dag benyttes mange forskellige slags plankeværk til både at skabe en grænse, men også for at skabe et personligt præg over dit hjem. Fordi det er noget som kan ses af både dig selv og din familie, men også venner, bekendte og andre der tilfældigvis går forbi dit hus.

Forstærk skønheden af dit hus med et stakit fra jmkiil


Med et have stakit kan du derfor forstærke skønheden af dit hus, hvis du har valgt det korrekte stakit til dit hjem. Hos Jmkiil.dk forhandler vi mange typer af disse produkter, som kan være med til at forskønne din have.

Forkæl dig selv og din familie med noget afskærmning


Vi har alle brug for noget privat liv efter en stressende dag på arbejdet, hvor familie kan samles til en god middag eller noget ren råhygge. Der er ikke noget så dejligt som en dansk sommer, hvor man kan sidde ude på sin terrasse og få lidt lækkert grillmad. Men vi kender alle sammen til det, hvis man har en åben have, hvor alle mennesker som går forbi ude på vejen, kan kigge direkte ind på en eller sin nabo som står i vinduet, og skal have alt med. Derfor forkæl dig selv og din familie med noget afskærmning på din terrasse, skel eller ud imod vejen, så I kan sidde uforstyrret. Afskærmningen fås i dag i mange forskellige slags udseende, og derfor kan det være med til at pynte omkring dit hus, og behøver ikke at skimme huset, som det gjorde i gamle dage. I dag går vi meget op i vores hjem, og derfor skal man heller ikke gå på kompromis med sit nye plankeværk