Dette indlæg er mest relevant for kunder der vælger at bestille et redskabsskur med opsætning, da det altid rart at kunne se processen for sig - men kunder som selv vil stå for opsætningen kan også bruge det som inspiration.
Vi oplever at rigtig mange kunder gerne vil have os til at stå for opsætningen af deres nyindkøbte redskabsskur - derfor har vi lavet et lille indlæg som visualiserer processen, fra start til slut. Redskabsskuret der er blevet opsat af vores dygtige montør er det super fine "Redskabsskur i imprægneret træ med 2 rum, i alt ca. 9,75m2" og man skal her være opmærksom på at dette redskabsskur bliver leveret i elementer, hvilket gør samlingen forholdsvis nem.
Som billederne så fint viser, startes der med at bygge et punktfundament som redskabsskuret kan stå på. Punktfundamentet vil variere alt efter hvilket redskabsskur man køber og i dette tilfælde ser det ud som vist på billedet nedenfor. Man opbygger et punktfundament for at skuret kan stå stabilt og samtidig undgår jordkontakt så det ikke får fugt og råd. Ydermere stormsikres skuret også, da det bliver fæstnet til lægterne, som igen er fæstnet til soklerne. Det er et super smart system og vi anbefaler generelt at alle får opbygget et punktfundament eller anden form for fundament til deres redskabsskur / havehus / anneks.
Efter punktfundamentet er bygget, bliver først siderne monteret og dernæst døre, vinduer og tag. Til slut bliver der påsat tagpap på skuret. Hvilken type tagpap vi anbefaler, afhænger af udformningen og hældningen på taget - i dette tilfælde er det shingles tagpap der bliver påsat.
God fornøjelse med dit nye redskabsskur fra jmkiil.dk!
Klik evt. ind her: redskabsskure og find det redskabsskur der passer til dit behov!