Skal man bestille tagpap med?

Om man har lyst til at bestille tagpap med til sit nyindkøbte redskabsskur, havehus, anneks eller legehus er helt op til en selv. Ønsker man at passe godt på sine ting, er det dog en rigtig god idé og det er noget vi altid anbefaler vores kunder. Vi sælger flere typer tagpap, Tagpap Shingles i rød og sort, Selvklæbende tagfolie og forskellige størrelser tagpap ruller.

Hvilken type tagpap der passer til det redskabsskur man er interesseret i, kan man se i bunden af siden med produkter under: "Relaterede produkter".

 

De forskellige typer tagpap ser således ud:

Sort tagpap shingles

Sort tagpap shingles

Selvkæbende tagfolie

Tagpap rulle

 

Ifht. monteringen af tagpap shingles, så visualiserer denne Youtube-video fra en af vores leverandører processen rigtig godt ifht. pålægning af tagpap, se fra 2:29: https://www.youtube.com/watch?v=3xOhB0gVTYA

Fordele og ulemper ved tagpap og shingles til redskabsskure, legehuse, carporte og annekser:

Fordele:

  • Billig tagløsning som bruges på ovenstående produkter (må ikke sammenlignes med et dyrt påsvejst tag, som bruges til parcelhuse, tilbygninger samt ved sommerhuse, som skal overholde BBR regler)
  • Kan fås i forskellige farver
  • Nemt at montere

Ulemper:

  • Holder naturligvis ikke lige så godt som et professionelt påsvejst tag
  • Ved den billige tagløsning laver man ikke afdækninger, som ved et professionelt tag, da prisen skal holdes nede. Det er simpelthen fordi at redskabsskure, carporte og annekser oftest ligger i den lave prisende (en tilbygning til et hus løber hurtigt op i 200-300.000kr og her vil man vælge den professionelle tagløsning)
  • Dit forsikringsselskab vil ikke altid dække den billige tagløsning, da de oftest sammenligner og vurderer efter den professionelle tagløsning, hvor taget er påsvejst

Overvejelser som du skal gøre dig inden opsætning:

Start med at overveje hvilken tagløsning som passer dig og din pengepung bedst. De fleste vælger til ovenstående produkter den billige tagløsning, da en professionel tagløsning oftest vil koste mere end redskabsskuret, carporten eller annekset!

Vil du have en professionel løsning med påsvejst tag, så er der helt andre specifikationer som skal overholdes i forhold til BBR, samt man bør anvende en professionel taglægger som ikke laver meget andet end at brænde tag på.

Denne løsning tilbyder vi ikke ved opsætning af vores produkter.