Hvornår bliver mine varer leveret?

Levering vil oftest finde sted indenfor 3-9 arbejdsdage, efter at vi har modtaget din bestilling (gælder kun varer som er på lager. Se altid den enkelte status under det enkelte produkt). Vi vil som udgangspunkt altid forsøge at levere din ordre samlet, så du ikke skal bøvle med flere del-leveringer. Nogle gange bliver vi dog nødt til at levere dine varer over flere gange, hvilket skyldes at varerne ligger på forskellige lagerlokationer. I disse tilfælde betaler man selvfølgelig kun for én fragt. Man er altid velkommen til at ringe til vores søde kundeservice, hvis man har specielle behov eller blot vil have nærmere information om status på ens ordre. 

Leveringstider:

  • Leveres på uge tur, forvent 3-9 arbejdsdage
  • Forvent levering 1-5 arbejdsdage
  • Produktionstid 10-20 arbejdsdage (varer som først produceres ved kundebestilling)
  • Produktionstid 4-6 arbejdsuger (varer som først produceres ved kundebestilling, og hvor der er længere produktionstid end almindeligvis)

Vi arbejder med de ovenstående leveringstider, som altid vil stå ved den enkelte varer inde på hjemmesiden. Vær dog opmærksom på, at i højsæsonen fra 1. marts til 1. september, kan leveringstiden i visse tilfælde forsinkes på grund af flaskehalse.