Hvad er komposithegn?

Et komposithegn er et hegn som er lavet af komposit. Komposit er et blandingsprodukt og vores er fremstillet af 60% genbrugstræ, 30% genbrugsplast og 10% additiver. Der er mange fordele ved at købe et komposithegn, fremfor et træhegn, metalhegn eller glashegn. Et par af fordelene er listet nedenfor:

  • Et komposithegn er stort set vedligeholdelsesfrit.
  • Komposithegn har en lang levetid (kommer an på kvaliteten, Premium op til 20 år og Budget op til 10 år).
  • Komposithegnet er miljørigtigt, da vi bruger genbrugsmaterialer og dermed ikke bidrager til fældning af skove.

Strukturen i vores komposithegn er også en vigtig del af overvejelserne når man skal vælge sit komposithegn. Vi sælger komposithegn med en helt glat struktur i kompositbrædderne (se Amsterdam) og komposithegn med træstruktur (se Nice, Rhodos og Korfu). Træstrukturen bliver lavet ved, at en tromle kører hen over brædderne under produktionen og dermed skabes den flotte struktur. Som årene går, vil man opleve at strukturen langsomt udjævnes, alt afhængig efter det klima hegnet har været udsat for. Der vil dog være forskel på hvor lang tid der går før strukturen udjævnes, i forhold til om man vælger at købe komposithegn i vores Premium-serie eller Budget-serie.

Levetiden på et komposithegn svinger, alt afhænging af om man vælger at købe et Budget eller Premium hegn. Vi anbefaler altid at købe vores Premium komposithegn, hvis man som kunde er kvalitetsbevidst og gerne vil have et hegn som står flot i mange år. Hvis det udelukkende er pengepungen der bestemmer, er vores Budget-serie et godt alternativ, man skal bare være opmærksom på, at det kan give sig når det bliver udsat for sol, varme, vind og vejr.

Man kan læse mere om vores forskellige komposithegn i vores ekspertindlæg her.

Nice med træstruktur

Amsterdam med glat struktur