Godt at vide i forhold til trædøre og trævinduer:

Trædøre og trævinduer kan til tider være svære at åbne og lukke. Når det er koldt, vil træet suge vand til sig og dermed udvide sig. Det gør det besværligt at åbne og lukke døre og vinduer. Det er en helt naturlig proces ved træ og noget som man bør forvente vil ske. Det er derfor ikke reklamationsberrettiget og ikke noget vores montør kører ud for at rette til. 

Det man kan gøre for at afhjælpe dette, er at man kan save lidt af siderne og bunden af enten dør eller vindue. Det giver plads til at træet kan arbejde og at man kan åbne og lukke problemfrit. Man skal dog være opmærksom på at når vejret slår om og det bliver tørt og varmt, vil træet trække sig sammen igen og der vil opstå luft, hvor man har skåret af.

Har man en dør der ikke lukker tæt i toppen eller bunden, kan man sætte døren i spænd, og på den måde vride døren på plads. Det kan man for eksempel gøre på følgende måde: Især døre på redskabsskure vil arbejde meget, og overstående proces er en del af den vedvarende vedligeholdelse ude ved kunden (gælder også hvis vi har opsat redskabsskuret, og falder ikke under reklamationsretten, da det en løbende vedligeholdelse/justering)