Budget vs. Premium redskabsskure?

Hos jmkiil.dk synes vi at der skal være noget for enhver kunde. Vi har derfor indført et koncept med budget og premium redskabsskure. Budget redskabsskure er til dem, som måske kun skal bruge et skur i en kortere årrække, og som ikke vil bruge de store penge på det. Premium redskabsskure er til de kunder, som gerne vil have en høj kvalitet samt et produkt med lang levetid.

Personalets anbefaling: Du skal som kunde købe det produkt, som bedst matcher dine behov og ønsker. Vi har valgt at lave både vores premium og budget redskabsskure i trykimprægneret træ, samt i elementer. Skal du have os til at montere skuret, så vil vores klare anbefaling være, at du køber et premium redskabsskur, da arbejdslønnen vil være den samme.

 

OBS! Det er gældende for både budget og premium redskabsskure i træ, at dørene vil arbejde og give sig over tid. Det er en naturlig proces og når dørene i et redskabsskur ikke er formstøbt, vil man opleve at i takt med at træet får fugt og varme, vil det give sig. Man skal huske at der er tale om redskabsskure og ikke annekser/fritidshuse.