U-stolpefod til 90x90mm varmgalvaniseret

Nu 109,00 kr.
inkl. moms
Se fragten når varen er lagt i kurven
På lager: ekstern lager

1 x U-stolpefod til 90x90mm stolpe

Husk at vi også kan tilbyde hegnsmontage i hele Danmark – læs nærmere om dette nederst på siden

U-stolpefoden er varmgalvaniseret (støbes i beton)

Længde er 41cm

Anvendes til 90x90mm stolpe

Tips og gode råd:

Brug kun godkendte stolpefødder til betonfundament, som giver støtte så højt oppe på stolperne som muligt. Da stolpefødderne kun giver støtte på 2 sider, bør støtten ligge parallelt med elementerne. Denne stolpefod anvendes til hegn til forhaven og til terrassehegn.

Vores erfaring er dog, at en stolpe 80-90cm ned i jorden giver en bedre stabilitet end hvis man benytter stolpefødder. 

Leveringstiden er 3-12 arbejdsdage afhængig af hvor man bor i landet, og hvilken fragt man som kunde vælger ved check-out. 

Vi kan også tilbyde vores kunder en færdig pakke løsning, hvor vi kan levere og montere hegnet, for en samlet pris. Vi ved, at dette har en stor interesse hos vores kunder, og derfor har vi nederst på hjemmesiden lavet et menupunkt, som hedder montage forespørgsel. 

Øverst på hjemmesiden står vores nummer, samt der er et chatvindue. I er altid velkomne til, at ringe til os eller chatte med os. Der er også muligheden for nederst på hjemmesiden og trykke på ”Pris forespørgsel” eller hvis I også ønsker at modtage et monteringstilbud, at trykke på ”Montage tilbud”, som indeholder en pris på materiale, samt montering.

Husk at vi er der for jer, så hellere ring eller skriv en gang for meget, hvis der nu skulle være nogle spørgsmål.