Trykimprægneret stolpe 70x70mm i 173cm

Nu 89,00 kr.
inkl. moms
Se fragten når varen er lagt i kurven
På lager: ekstern lager

 

 

1 x Trykimprægneret stolpe 70x70mm i 173cm

Husk at vi også kan tilbyde hegns montage i hele Danmark – læs nærmere om dette nederst på siden

Den trykimprægnerede stolpe er skåret ud af 1 stamme, hvilket giver større forekomst af revner og vridninger – dog er stolpen skåret på en meget speciel måde, så disse forekomster sjældent sker. Stolpen er trykimprægneret i klasse A, hvilket vil sige, at den er godkendt til at komme i jorden. 

Stolpen har den fordel, at den er meget prisbillig i forhold til den omlimede stolpe type, som også findes på webshoppen. 

Leveringstiden er 3-12 arbejdsdage afhængig hvor man bor i landet, og samtidig hvilken fragt man som kunde vælger ved check out. 

Vi kan også tilbyde vores kunder en færdig pakke løsning, hvor vi kan levere og montere hegnet, for en samlet pris. Vi ved, at dette har en stor interesse hos vores kunder, og derfor har vi nederst på hjemmesiden lavet en menu punkt, som hedder montage forespørgsel. 

Øverst på hjemmesiden står vores nummer, samt der er en chat vindue. I er altid velkomne til, at ringe til os eller chatte med os. Der er også muligheden for nederst på hjemmesiden og trykke på ”Pris forespørgsel” eller hvis I også ønsker at modtage et monteringstilbud, at trykke på ”Montage tilbud”, som indeholder en pris på materiale, samt montering

Husk at vi er der for jer, så hellere ring eller skriv en gang for meget, hvis der skulle være nogle spørgsmål.