Skudrigel til Skagen lux

Nu 119,00 kr.
inkl. moms
Se fragten når varen er lagt i kurven
På lager: ekstern lager

1 x Skudrigel til Skagen LUX dobbeltlåge 

Husk at vi også kan tilbyde hegnsmontage i hele Danmark – læs nærmere om dette nederst på siden

Skudrigel til Skagen LUX dobbeltlåge er varmgalvaniseret.

Når man som kunde skal bestille et dobbeltlåge beslag til Skagen LUX dobbeltlåge, så anbefaler vi at I samtidig bestiller følgende til beslaget:

1* anslagsplade til lågen varenr. 2448-1

1* skudrigel til låge varenr. 2512-1

Producenten har valgt ikke, at lægge disse 2 ekstra varenr. i beslagspakken, men vi anbefaler at I også køber disse med i samme omgang.

Kort forklaring til hvorfor vi synes, at det er en god ide. Anslagspladen monteres i jorden midt for dobbeltlågen, og herefter monteres skudrigel i bunden af den ene låge. Når dobbeltlågen er lukket, kan skudrigel køres ned i et af hullerne i anslagspladen, hvilket gør at lågen bliver stabil i blæsevejr, og ikke står og åbner sig. 

Leveringstiden er 3-12 arbejdsdage afhængig af hvor man bor i landet, og hvilken fragt man som kunde vælger ved check-out. 

Vi kan også tilbyde vores kunder en færdig pakkeløsning, hvor vi kan levere og montere hegnet, for en samlet pris. Vi ved, at dette har en stor interesse hos vores kunder, og derfor har vi nederst på hjemmesiden lavet et menupunkt, som hedder montage forespørgsel. 

Øverst på hjemmesiden står vores nummer, samt der er et chatvindue. I er altid velkomne til, at ringe til os eller chatte med os. Der er også muligheden for nederst på hjemmesiden at trykke på ”Pris forespørgsel” eller hvis I også ønsker at modtage et monteringstilbud, at trykke på ”Montage tilbud”, som indeholder en pris på materiale, samt montering.

Husk at vi er der for jer, så hellere ring eller skriv en gang for meget, hvis der skulle være nogle spørgsmål.