Raftehegn i Brun 180 cm over jord

Før 1.450,00 kr
Tilbud
Nu 1.399,00 kr.
inkl. moms
Se fragten når varen er lagt i kurven
Levering: 3-9 arbejdsdage Levering: 3-9 arbejdsdage
På lager: ekstern lager

 

 

1 x FT systemhegn ”raftehegn” i brun trykimprægneret 186,50cm x 180cm BxH - inklusiv stolpe, og afdækning

Husk at vi også kan tilbyde hegns montage i hele Danmark – læs nærmere om dette nederst på siden

  • Rafteprofil færdigt mål 33*119mm
  • Længde 1,8m.
  • Dækhøjde 11 cm +- træets tolerance

Raftehegn er en profil, der minder om de gamle raftehegn, men uden de mellemrum, der kommer mellem rafterne. Dermed opnås det, at hegnet er vindtæt. Der er tolerance på træet, og derfor vil system rafterne ikke 100% passer ud for hinanden.

Hegnet har mange funktioner – eksempelvis kan det benyttes til, læ, afskærmning, adskillelse, opdeling, hygge, terrassehegn, forhavehegn, skelhegn m.m.

FT Systembehandling:

FT systembehandling er imprægnering med efterfølgende overfladebehandling med FT træbeskyttelse. Imprægneringen foregår i lukkede imprægneringsanlæg, hvor den mest moderne teknologi anvendes. I processen anvendes både vakuum og tryk og sikrer træet beskyttes fra kerne og ud. FT trykimprægnering er imprægnering, som man har kendt i mange år blot tilrettet med midler, der er miljøvurderet og godkendt af miljøstyrelsen. Der imprægneres efter nordiske standarder NTR (nordisk træbeskyttelses råd), og giver sikkerhed for lang holdbarhed.

186,50cm x 180 cm B x H over jord

Bredden er inkl. 1 x stolpe + 1 x hegnsfag - Husk altid, at bestille 1 x ende stolpe med

Fås i følgende andre varianter: grøn trykimprægneret, brun trykimprægneret og lærk – alle modeller findes på hjemmesiden

 

Hos Jmkiil.dk skal kvaliteten være i top, samt det skal være enkelt for vores kunder at kunne bestille et hegn.

Enkelthed – hvorfor gøre det sværere for kunderne end det bør være?

Hos Jmkiil.dk har vi sammensat køb af dette produkt, så enkelt som muligt – nedenfor har vi indsat et eksempel på et kundekøb:

Hr. Nielsen I Aalborg skal bruge 20 meter trykimprægneret raftehegn i højden 180 cm over jord:

20m: 186,50cm (bredden på hegnsfaget) = 10,72

Hr. Nielsen køber i dette tilfælde 11* Trykimprægneret raftehegn 186,50cm x 180cm BxH - inklusiv stolpe og afdækning + 1 stk. ende stolpe til 180 cm over jord (denne stolpe forefindes under FT stolper og tilbehør).  Det sidste fag tilpasser kunden selv på stedet.

Vi kan også tilbyde vores kunder en færdig pakke løsning, hvor vi kan levere og montere hegnet, for en samlet pris. Vi ved, at dette har en stor interesse hos vores kunder, og derfor har vi nederst på hjemmesiden lavet en menu punkt, som hedder montage forespørgsel.

Skulle der være nogle spørgsmål af hvilken som helst art, så gerne ring eller skriv til os – vi sidder klar for at betjene dig/jer.

Øverst på hjemmesiden står vores nummer, samt der er en chat vindue. I er altid velkomne til, at ringe til os eller chatte med os. Der er også muligheden for nederst på hjemmesiden og trykke på ”Pris forespørgsel” eller hvis I også ønsker at modtage et monteringstilbud, at trykke på ”Montage tilbud”, som indeholder en pris på materiale, samt montering