Mefa Letter Trend sort

Nu 799,00 kr.
inkl. moms
Se fragten når varen er lagt i kurven
På lager: ekstern lager

Mefa Letter Trend sort med Mefa sikkerhedslås

Smuk, enkel designpostkasse
-  inspireret af konvoluttens karakteristiske form
Med MEFA Letter får man et godt, gennemtænkt design til en overkommelig pris. MEFA Letter er designet af Mencke & Vagnby. Den meget karakteristiske form, der er inspireret af den klassiske konvolut, danner en poetisk reference til indholdet af postkassen. Samtidigt har MEFA Letter et stramt og nordisk formsprog, der passer til ethvert hjem. I valget af farver har Sofie Schelde skabt en unik og smuk farveskala, der fremhæver MEFA Letter i al sin enkelhed og på én gang matcher både naturens og byggeriets farver. MEFA Letter findes i to versioner; én med MEFA sikkerhedslås, og én med Ruko sikkerhedslås og mulighed for blokering af indkastet ('nytårssikring'). Låsen er diskret skjult bag klappen.
12 års garanti mod rustgennemtæring.
 
Design: Mencke & Vagnby
Materiale: Pulverlakeret galvaniseret stål
Størrelse: H: 312 x B: 430 x D: 178 mm
Brevindkast: 35 x 400 mm
Volumen: 21 l
Post kapacitet: 15 l
Lås: MEFA sikkerhedslås eller Ruko sikkerhedslås (6-stift)
Farver: Semi mat kasse med blank klap i følgende farver: ren hvid, grå hvid, basaltgrå, blågrå, elfenben, beigegrå, oxidrød, kobberbrun, mosgrøn, dybsort.
Tilbehør: Kan monteres på væg med MEFA monteringsplade 35 eller monteres på MEFA stander 22 i matchende farver. Kan også monteres på stander 63 og 72 samt på MEFA 28 med monteringsplade 28.