Kalkmaling

Læs meget mere om kalkmaling på kalkmaling.dk hvor du kan få en masse inspiration


34 FARVER I KALKMALING:

Med 34 farver i kalkmaling, burde der være mulighed for at dække et hvilket som helst behov indenfor genopfriskning eller nye farver på dine møbler, vægge eller andre effekter. Vi har forsøgt at vælge paletten, så den dækker bredt. Er du til det klassiske look, det sarte i pastelfarver, det romantiske, hvide eller til de mere sprælske farver, så er vi sikker på, at du sagtens kan finde farven til dit møbel. Friske og glade farver på et børnemøbel, vil kvikke op i et hvert værelse. Der er utrolig mange muligheder, for med voksen, som fås i en klar og tre farver, hvid, brun og sort, kan du ændre nuancen på kalkmalingen, så du får en anden tone.

Kalkmaling


Er du træt af at dine gamle møbler eller andre genstande er begyndt at se kedelige og grå ud? Så er kalkmaling muligvis svaret. Her har man nemlig mulighed for at friske sine ældre genstande op, så de er så gode som nye. Det passer også rigtig fint med den genbrugstrend som vi ser i øjeblikket, hvor man skal holde igen med at smide ud og hellere genbruge.

Kalkmaling møbler


Der er rigtig mange, som vælger at bruge kalkmaling til deres ældre møbler, eller møbler som de har fundet på et loppemarked. Det gør de fordi at kalkmaling passer super godt til lige præcis dette formål. Det får nemlig et meget eksklusivt udtryk i forhold til ?normal? maling, da overfladen bliver mere mat og derfor passer super godt til det moderne danske hjem.