Trådhegn til haven

Trådhegn


Et trådhegn er fuld af muligheder, så det er bare om at komme i gang med at bestille. Vi har et stort udvalg af trådhegn i forskellige størrelser, både i højde og længde, og i forskellige maskestørrelser. De forskellige varianter af trådhegn, udmærker sig på hver sin måde, men fælles for alle er, at de yderst praktiske. De trådhegn som vi sælger på vores hjemmeside er af høj kvalitet og kommer fra gode og stabile leverandører.

Opsætning af trådhegn


Et trådhegn er virkelig nemt at opsætte, så hvis du ikke er den store handy man, gør det ikke spor. Opsætning af trådhegn kræver ikke den snilde og det håndværk som et større hegn kræver, som for eksempel et plankeværk. Tøv derfor ikke med at købe et trådhegn hos os, så leverer vi direkte til din dør.

Forskellige slags trådhegn


Trådhegn / havehegn er meget brugt i børnefamilier, samt familier med hunde. Hegnet har den gode egenskab, at kunne holde børnene og dyrene indenfor i haven. Man kan få trådhegn/havehegn i forskellige størrelser, hvorpå vores klare anbefaling er, at benytte 5x10cm masker, da man her opnår et mere stabilt hegn, men samtidig også får et hegn hvor børnene ikke kan klatre op af.