Pileflethegn

PileflethegnPileflethegn passer ind i det fleste danske haver, da et pileflethegn er et naturligt produkt falder det godt ind i havens naturlige miljø.
Pileflethegn kan bruge til alle former for læhegn. Det kan bruges til opdeling af rum i haven og er også velegnet til hegn i skel mellem 2 naboer da et pileflethegn er ens på begge sider.
Vi har samlet et udvalg af pileflethegn, både den almindelige, den kraftige og pileflethegn med ramme.

Når man køber pileflethegn er det vigtigt at huske på da det er et levende produkt så er hvert hegn unikt og ikke 2 vil være helt ens. Der kan ligeledes forekomme farve nuancer men det er en del af charmen ved et så naturligt produkt.pleje af pileflethegnI realiteten kræver pileflet ikke nogen vedligeholdelse, da barken udskiller et stof som imprægnere pilestokkene men vi vil dog alligevel anbefale at du hvert eller hver andet år afhængig af hvor udsat dit pileflethegn er placeret, behandler det med en grundingsolie. Det er ganske enkelt og ligetil, du sprøjter blot olien på hegnet med en blomsterforstøver. Udover at du forlænger des levetid vil du også fremhæve hegnets flotte farve og give det glød.

Brug ikke linolie da svampe og andre mikroorganismer lever at dette.

Vælg det rette pileflethegnNår du nu skal til at vælge dit nye hegn, skal du tage højde for hvilket udtryk du gerne vil have frem.

Det almindelige er den prisbillige udgave, så er du på udkig et pileflethegn tilbud vil du nok vælge denne. Pilene er noget tyndere på dette hegn der giver et mere fint udtryk.

Det kraftige pileflethegn er produceret med kraftigere pile af 10-20 mm tykkelse. Hvilket gør at det har en noget længere levetid. Med dette får du et mere rustik hegn. Vi har her lavet et pileflethegn tilbud på bundtsalg af fag.

Pileflethegn med ramme er produceret med de tyndere pil men her er pilen lagt vandret og du får et noget mere tæt hegn. Pileflethegn med ramme har ligeledes en ramme hele vejen rundt hvilket gør at det er mere stabilt. Pileflethegn med ramme fås i flere højder. Leder du efter et pileflethegn tilbud har vi også her samlet en bundsalgspris.

Hvis du udelukkende går efter et pileflethegn tilbud, så husk på at også her hænger pris og kvalitet sammen. Så undersøg får du blot tager det billigste pileflethegn tilbud du finder.Pileflethegns låger og foldevægge
Skal du bruge en låge til dit nye hegn. Så skal du finde den under pileflethegn med ramme da det er nødvendigt at have stabilitet i en låge har vi dem kun som pileflethegn med ramme, men den kan uden problem bruges til alle 3 former for pileflet.

Hvorfor ikke også tage et på vores foldevæg i pileflet, meget anvendelig hvis du gerne vil kunne flytte rundt på din væg så du kan få læ lige hvor det passer dig i haven. Foldevæggen er lavet af pileflethegn med ramme.