Stolper - Udvalg!

Stolper i træ imprægneret og malet


Har du er hegns projekt er det vigtig at vælge de rette materialer, vi sælger kvalitets stolper i forskellige længder med den rette klasse af imprægnering så du ikke senere behøver at ærgre dig over dårlige valg. Skal dit nye hegn males kan du spare tid ved at købe vores produkter grundmalet - både hegn og stolper.

Beton og galvaniseret stolper


Vil du gerne have et flot og holdbart hegn men ønsker ikke at bruge en masse tid på vedligeholdelse? Så skal du vælge vedligeholdelsesfrie stolper af beton eller galvaniseret stål. Samtidig får du et flot og moderne look. Vores stolper er galvaniseret efter Dansk kvalitet og standard. Vi er ikke gået på kompromis med kvaliteten af hverken hegn eller stolper, så derfor anbefaler at du heller ikke går på kompromis når du skal vælge dit nye og stolper - henvend dig gerne til vores søde personale, som kan hjælpe dig videre i processen.

Stolper lige så vigtige som hegnsfaget?


For at få det maksimale ud af dit hegn, så skal du have nogle stolper som komplimenterer det. Du kan vælge dine stolper efter farve, hvis du synes at det er det vigtigste for lige netop dit hegn. Du kan også vælge dine stolper efter holdbarhed, hvor man kan gå efter trykimprægnerede stolper, beton stolper eller galvaniserede stål stolper. Det er helt op til dig, hvad du synes spiller bedst sammen, men husk at du skal se på dit hegn i mange år, så det ville være ærgerligt ikke at tænke på stolper også.

Hegn og stolper


I stort set alle danske haver finder man hegn, og intet hegn uden stolper. Med vores brede sortiment er vi sikre på vi har lige det du skal bruge. Skulle du mod forventning ikke finde det du søger er du velkommen til at kontakte os, så er vi sikre på at vi nok skal finde en løsning. Nogen gang kan vi nemlig trylle, både når det hegn og stolper.

OBS: Vi gør opmærksom på, at træ er et naturprodukt, og der kan forekomme farvevariationer, revner samt der kan være knasthuller og mindre skævheder. Især trykimprægneret stolper, kan der være mindre skævheder, som kun har en synsmæssig konsekvens.