Hestehegn - Udvalg!

Hestehegn


Står man og mangler indhegning til sin hest eller et hestehegn, så kan vi hjælpe. Det er næsten umuligt at have en ridebane uden hestehegn, hvilket tvinger de fleste hesteelskere ud i store investeringer i hestehegn. Vi har prøvet at sætte så lav en pris som muligt, så vi kan imødekomme alle de hesteglades ønsker om et godt hestehegn. Selvfølgelig skal pris og kvalitet på hestehegn hænge sammen, derfor anbefaler vi at man gør op med sig selv hvilket hestehegn der passer til ens behov.

Ridebanehegn


Der er rigtig mange som vælger at bruge hestehegn som ridebanehegn. Det er i princippet også det samme, dog har vi valgt at kalde det for et hestehegn. Vi er som sådan ikke specialister indenfor ridebanehegn og hestehegn, men vi gør altid vores ypperste for at sikre at kunden kan træffe sit valg af hestehegn på et oplyst grundlag. Se vores fine udvalg af hestehegn ovenfor og se om der skulle være et hestehegn der passer til lige præcis dit behov.

Hestehegn i træ eller PVC


Vi tilbyder både hestehegn i træ, men også hestehegn i vedligeholdelsesfri, som er lavet i PVC/plastik. Nogle mennesker er til det ene, og andre er til det andet. Oftest er det ens behov og økonomi, som er den afgørende årsag til valget imellem træ og PVC. Ønsker man ikke at bruge en masse arbejdstimer på at vedligeholde sin ridebane eller hestehegn, bør man helt klart vælge PVC hestehegn.