Forhavehegn

Forhavehegn eller facadehegnEt forhavehegn også kaldet facadehegn er ideelt til dig der gerne vil have indrammet din have smukt, men uden at tage udsynet til hus og vej. Et forhavehegn kan være med til at skabe et elegant udtryk om dit hus og have. Vi har samlet et udvalg af gode og billige hegn så vi er sikre på at uanset hvilket udtryk du gerne vil have frem så har vi et der passer til dine behov.

Forhavehegn i træVil du gerne have et klassisk look til din have forhave, så kan vi anbefale et at vores forhavehegn eller stakit i træ. Vi har mange forskellige design. Og vil du gerne spare noget tid, kan du med fordel vælge et af vores grundmalede hegn som for eksempel Vinesse hegnet som fås både i hvid og sort.

VedligeholdelsesfritVil du gerne have et minimum at vedligeholde så har vi også noget der passer dig. Hvad med f.eks. det klassiske Skagen hegn i PVC. Et andet materiale der er blevet populært som forhavehegn er rionet. Her får du på en let måde afgrænset din have men uden at det bliver for iøjnefaldende. Samtidig er det også en fin løsning til at holde mindre hunde inde med. Det nemt at montere kræver og så kræver rionet ingen vedligeholdelse.