Terrassebrædder og træfliser

TerrasseI foråret og sommeren bruger vi næsten al vores fritid på terrassen, det er et skønt frirum med uendelige muligheder.

Dog er der nogle ting du skal tage højde for før du bygger en ny terrasse, det kan være ting som hvor stor den skal være, første indskydelse vil ofte være at den skal være så stor som mulig men det kan give problemer med for meget vind og blæst på terrassen. Nogle gange er det en fordel at have flere mindre terrasser rundt omkring i haven det giver en helt anden stemning. Inden du vælger placering er det også en god ide at holdeøje med hvor der er mest sol og læ i haven så du for størst glæde at din terrasse. Og sidst skal du også huske hvis du bygger i forbindelse med huset at lave fald sådan at du får ledt regnvand væk fra huset og ikke ind imod huset.

Vi har samlet et udvalg af terrassebrædder både i træ og komposit, så du kan få lige det der passer dig.

Komposit terrassebrædderVil du gerne have pæne og holdbare terrassebrædder men uden en masse vedligeholdelse? Så er komposit terrassebrædder læsningen for dig.

Vores komposit terrassebrædder er 100% bambusfrie og er fremstillet af genbrugstræ og plast. Brugen af genbrugstræ er med til at skåne miljøet, da produktion ikke medføre fældning af skove. Komposit terrassebrædder rådner ikke så du får her terrassebrædder med meget lang holdbarhed. Dog må man med komposit terrassebrædder forvente et lille farvetab pga. sollys. Men dette er minimal og vil forekomme over de første par år.

Vores komposit terrassebrædder har 2 vendbare sider en rillet og en glat side, dog er begge sidder udmærket i forhold til skridsikkerhed. De fås i 3 farver grå, mørk grå og rødbrun.

Vi har under tilbehør samlet alle materialer du skal bruge til din nye terrasse med komposit terrassebrædder.

rengøring og pleje af komposit terrassebrædder
Almindelig daglig rengøring af komposit terrassebrædder, sker med almindelige husholdningsredskaber og -midler. Sørg for at mellemrum er helt fri for nedfaldne blade og lignende. Almindelig fejning og/eller brug af groftvævet karklud på gulvskrubbe, med flydende brun sæbe opløst i varmt vand, 50 ml til 5
l vand.


Vær opmærksom på at møbler som trækkes frem og tilbage kan efterlade mærker på komposit terrassebrædder. Brug derfor beskyttelse under stoleben og lignende, dog kan mindre ridser og lignende kan ofte fjernes med sandpapir, korn 100. Men start altid med at forsøge på et diskret synligt sted, idet farveforskelle kan opstå ved brug af sandpapir.
Plantekrukker og lignende vil efterlade skjolder og mærker. For at undgå dette kan man anbringe dem på en opsats.

Algevækst på komposit terrassebrædder skal fjernes med et anerkendt og effektivt middel.
Komposit er ikke som traditionelt træ. traditionelt træ er både vært og fødekilde for alger, hvorimod WPC kun er vært. Dette betyder at en simple overfladevask, er nok til at rense overfladen.

Vigtigt: Brug af højtryksrenser anbefales ikke, idet algeproblemet typisk blot spredes.

Komposit terrassebrædder tåler almindelig vejsalt. Men brug aldrig sneskovl eller sneskraber med metalkanter.

Hvis du spilder noget på dine komposit terrassebrædder skal det behandles lige så hurtigt, som man vil gøre det på indendørs arealer. Husholdningsmidler er oftest tilstrækkelig til at afhjælpe
spild. Særlige problematiske pletter kan ofte minimeres med rensebenzin.


Terrassebrædder i træEr du mere til det traditionelle med terrassebrædder i træ så har vi også det helt rigtige til dig. Vi har samlet et udvalg af terrassebrædder i træ, så uanset om du er til de helt almindelige terrassebrædder i trykket træ eller måske i lærk så er det også muligt.