Terrassevarmer

Terrassevarmer el vægmodel og hængemodelEn terrassevarmer el er super smart til dig der elsker at sidde på terrassen, selv når aften går på hæld og det bliver køligere. Vi har samlet et udvalg af terrassevarmer el. Vores væghængte infrarød kortbølge terrassevarmer el er ideel til montering under markiser og tagudhæng. 92% af energien konverteres til varme og giver rigeligt varme til de personer, der sidder indenfor en afstand af 3 meter til terrassevarmeren. Vores terrassevarmer el opnår fuld effekt efter ca. 3 minutter. De har en funktions tid på op til ca. 5000 timer det vil sige du får altså her en terrassevarmer el som du vil kunne have glæde af i rigtig lang tid.
Vores hængemodeller er ideel til montering over bordet i den overdækkede terrasse eller i udestuen. 80% af energien konverteres til varme og giver rigeligt varme til de personer, der sidder omkring bordet.

Flytbare terrassevarmer elVores gulvmodeller er ideel til dig der gerne vil kunne flytte rundt på din terrassevarmer el, så du kan bruge den lige nøjagtig der hvor det passer dig. Vi har flere modeller i forskellige højder. Så der er sikkert også en der passer til dine behov. Skulle du have nogle spørgsmål sidder vi klar til at hjælpe dig.
Du kan nemt og sikkert bruge din nye terrassevarmere både inde- og udendørs. Den er nem at flytte rundt på da den ikke er tung, brug den På terrassen eller i udestuen. Forlæng hyggen til sensommer og efterår.

Udehygge og inde hyggeDe fleste mennesker nyder vores lange sommeraftner her i Danmark, men de kan også være lidt kølige. Så hvorfor ikke forlænge hyggen på terrassen eller i udestuen med en smart terrassevarmer el. Du spare turen efter gas og den er samtidig energibesparende og billig i brug, koster kun ca. 3-4 kr. i timen. Med vores udvalg er vi sikre på vi har en løsning der passer dig og dine behov.
Endnu en stor fordel ved at vælge en terrassevarmer el er at den altid klar til brug, og ikke som en terrassevarmer på gas hvor du lige pludselig, mens det er allermest hyggeligt løber tør for gas og må så af sted til tanken og betale en formue. Og samtidig kan den uden problemer også bruges i udestuen, hvor en gas terrassevarmere både kan give lugtgene og afgiver fugt så har du med en terrassevarmer el et dejlig behageligt klima med god varme der hvor det behøves, nemlig på dig og dine gæster.