Multi-Play legetårne

Legetårn fra Multi-Play


Man har her mulighed for at designe sit helt eget Multi-Play legetårn. Man kan vælge mellem at købe et færdigsamlet legetårn, eller man kan designe sit eget og tilvælge de ting som man ønsker at ens barn skal lege med. Det kan være en ekstra gynge eller rutsjebane, det er helt op til kunden, vi ved nemlig at der ikke er et legetårn, som passer til alles behov.

Legetårn skaber legelyst


Vi ved af erfaring, at et legetårn skaber en utrolig lyst til at lege. Det er fordi der er så mange muligheder med et legetårn, så man kan både lege på det, under det og med det. Et legetårn er en sund investering i sit barn, da der vil være timevis af udendørs legetid forbundet med det. Skab de perfekte rammer for dit barn og køb et legetårn her. Vi er ikke længere end et telefonopkald væk, så tøv ikke med at ringe, hvis du har spørgsmål vedrørende legetårn.

Legetårn som del af legeplads


Mange vælger at bruge et legetårn som en del af en større eller mindre legeplads. Om det så skal være med rutsjebane, gynge eller andet, så kan et legetårn passes ind. Vi håber at de ovenstående produkter, kan være med til at sætte gang i fantasien og drømmene, så man kan få tilpasset sit legetårn derefter.